Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ljetna škola informatike održat će se od 23. do 27. kolovoza 2021. u prostorima Srednje škole Krapina. Za željenu radionicu popunite prijavnicu na https://krik-kr.hr/ljetna21, gdje je opis radionica i raspored. Otvaranje Ljetne škole 23.8. u 11.30 sati u paviljonu na otvorenom prostoru u Parku Matice hrvatske  biti će prigoda za proslavu 75 godina Hrvatske zajednice tehničke kulture. Tom prilikom možete vidjeti kojim se aktivnostima u tehničkoj kulturi možete baviti. Biti će izložena jedrilica, padobran, oprema i dio radova učenika.

U prvom krugu koji počinje 23. kolovoza jutarnje radionice ljetne škole počinju u 8, a popodnevne u 12 sati. U drugom krugu koji počinje 26. kolovoza sve radionice počinju u 8 sati. Teme radionica su: robotika za početne i napredne, Arduino IoT, C#, algoritmi, Xamarin, Unity, Blok programiranje – Android, radionica početnici, Scratch, Alice, mreže/Linux, obrada slika, web stranice. Nastavnici će naučiti kako koristiti suradničke alate za projektnu nastavu, te primjenu eTwininga u nastavi. Pozivamo sve zainteresirane na otvaranje i radionice.

 rasporedK