Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

„Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,

povodom Svjetskog dana učitelja, 05. listopada, želim Vam u ime Grada Krapine i svoje osobno ime, uputiti čestitke i poželjeti vam puno uspjeha i zadovoljstva u Vašem plemenitom zvanju.

Hvala Vam na svakodnevnom trudu, ustrajnosti i potpori koju pružate učenicima, kao i na tome što škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima, sretnima i u kojima se prema svakom djetetu odnosite s dostojanstvom, omogućavajući mu tako da ispuni svoj puni potencijal.

Pred Vama je velika odgovornost da učenicima prenesete znanja koja će biti primjenjiva u svakodnevnom životu i prilagođena izazovima budućnosti. Bez strpljena i ljubavi prema pozivu koje svakodnevno pokazujete ne bismo mogli ostvariti najvažniji cilj, a to je da djeca imaju sretno djetinjstvo, kvalitetno školovanje te u konačnici perspektivnu budućnost.

Još jednom Vam iskreno čestitam Svjetski dan učitelja uz poticaj da i dalje ulažete trud i znanje u mlade naraštaje za kvalitetnu budućnost svih nas.

„ Ne učimo za školu, nego za život“- Seneka

 

                                                                                                                                                   Gradonačelnik

Zoran Gregurović