Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava, poziva organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije da se prijave za financijsku podršku manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2022. godini. Ukupna planirana sredstva osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2022. godinu, po ovom natječaju iznose 90.000,00 kuna, a dodjeljuju se u području sporta i rekreacije te kulture i tehničke kulture.

Kako se može ostvariti prednost u financiranju manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu i tko nema pravo prijave na Javni natječaj detaljno je opisano u Uputama za prijavitelje.

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima. Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu) na sljedeću adresu:
Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina
uz napomenu:
"Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2022. godini – NE OTVARAJ" te u elektroničkom obliku, odnosno na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve detaljnije informacije o natječaju možete uputiti mail na sljedeće mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, poslove gradonačelnika i gradskog vijeća) i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (viša stručna suradnica za društvene djelatnosti i pripremu projekata).

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 3. ožujka 2022. godine.

Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2022. godini

Upute za prijavitelje

Popis priloga koji se prilažu uz prijavu

M-1 Obrazac za prijavu manifestacije/događaja word  pdf
M-2 Izjava prijavitelja word  pdf
M-3 Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja word  pdf
M-4 Opisni izvještaj word  pdf
M-5 Financijski izvještaj word  pdf