Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Krapina će i ove godine svojim najpotrebitijim skupinama građana barem malo uljepšati nadolazeće blagdane. Naime, gradonačelnik Gregurović donio je odluku o dodjeli novčane pomoći umirovljenicima s područja Grada.
Tako će umirovljenicima čija mjesečna mirovina ne prelazi iznos od 1.000 kuna Grad dodijeliti novčanu pomoć u iznosu od 300 kuna, a onima koji primaju mjesečnu mirovinu u iznosu od 1.000 do 2.000 kuna novčano pomoći s 200 kuna.
-Ovo je simbolična gesta kojom našim umirovljenicima koji su čitav svoj život radili za dobrobit našeg grada i zajednice želimo zahvaliti te uljepšati i olakšati nadolazeće uskršnje blagdane kako bi ih proveli što je više moguće bezbrižno – rekao je Gregurović naglasivši da je isplata već počela.
Isplata ove pomoći vrši se putem Hrvatske pošte, a s obzirom da je isplata već započela, očekuje se da će je svi umirovljenici dobiti prije Uskrsa.