Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Tradicionalna manifestacija Ljeto u Krapini ove godine donosi bogat program s pregršt zanimljivih sadržaja za Krapinčane i njihove goste. Kao i svake godine dosad, tu je nazaobilazna Noć krapinskog pračovjeka koja svojim sadržajem neće razočarati ni one najzahtjevnije.
- U Galeriji grada Krapine održat će se u petak otvorenje izložbe "Opstojanja" umjetnice Sandre Ban, a u subotu, s početkom u 22 sata, na Hušnjakovom nas očekuje koncert poznatog hrvatskog glazbenika Marka Škugora. Nedjelja donosi još bogatiji program koji počinje u 17 sati u Muzeju krapinskih neandertalaca gdje će se održati Europski dani arheologije uz besplatan ulazak u muzej i stručno vodstvo svaki puni sat - najavila je direktorica Turističke zajednice grada Krapine, Nedjeljka Vodolšak te dodala kako će se održati i brojne radionice za djecu te modna revija dok će centralni dio događanja biti roštiljada u kojoj će se 17 grupa natjecati u pripremi najboljeg roštilja.
Ljeto u Krapini jedna je od najprepoznatljivijih manifestacija zagorske regije naglasio je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović
- Trudimo se kroz sve dane manifestacije ponuditi našim Krapinčanima, ali i svi gostima što više događanja, a među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Grad smo koji veliku pažnju posvećuje najmlađima te uvijek razmišljamo o tome da ponudimo one sadržaje u kojima će jednako uživati i djeca i roditelji - kazao je gradonačelnik Gregurović te pozvao sve da dođu u središte Krapinsko - zagorske županije i uživaju u pripremljenom programu.

NOĆ KRAPINSKOG PRAČOVJEKA - program

LJETO U KRAPINI - program