Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Udruga za borbu protiv raka dojke Europa Donna Krapina i Pučko otvoreno učilište Krapina organiziraju humanitarnu projekciju filma „Sasvim obična ljubav“ u utorak, 25.10. u 19 sati u Kinu Krapina. 

Sav prihod od prodanih ulaznica usmjeren je u svrhu prevencije i ranog otkrivanja raka dojke za ultrazvučne preglede mlađe populacije žena.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti na blagajni Kina Krapina od utorka do petka od 13 do 17 sati te sat vremena prije projekcije filma.
Joan (Lesley Manville) i Tom (Liam Neeson) u braku su dugi niz godina. Njihov brak je skladan i sretan. Njihova sreća proizlazi iz zajedničkog života i punog ljubavi koja se iskazuje nježnošću i humorom.
Kad je Joan neočekivano dijagnosticiran rak dojke, tijek liječenja osvjetljava njihov odnos s obzirom na to da se suočavaju s izazovima koji stoje pred njima i neizvjesnošću što bi se moglo dogoditi.
Ovaj film je priča o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koja život postavlja svakome od nas.

Pridružite se i vi borbi protiv raka dojke kupnjom ulaznice za film “Sasvim obična ljubav” u Kinu Krapina!