Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

LAG „Zeleni bregi“ pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede RH uz supokroviteljstvo Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije te Grada Krapine u utorak, 25. listopada od 10 sati u Poduzetničkom centru KZŽ organizira konferenciju „Poljoprivreda i ruralni razvoj Zagorja – strategije, inovacije i održivost za razdoblje 2023. – 2027. godine“ na kojoj će biti predstavljene nove razvojne strategije za razdoblje 2023. – 2027. godine uz izlaganje relevantnih dionika za navedenu temu. Konferencija je namijenjena općinama i gradovima, članovima Skupštine LAG-a, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, samoopskrbnim poljoprivrednim gospodarstvima, malim i srednjim obrtima odnosno budućim korisnicima natječaja na svim razinama. Bit će riječi i o mladima u poljoprivredi.

Detaljan program Konferencije možete vidjeti ovdje. Sudjelovanje na ovoj veoma zanimljivoj i poticajnoj konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..