Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Već drugu godinu za redom u nedjelju, 23. listopada u 18 sati u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini održat će se humanitarno-modna revija City modus 2022, a prikupljena sredstva bit će usmjerena za rad udruge žena oboljelih od raka dojke PINK LIFE.
Na reviji će se predstaviti 8 hrvatskih dizajnera – modni salon Botun, Vibela, multibrand store Calico, I do vjenčanice i večernje haljine, dizajnerski nakit Cyber look kao i poznata dizajnerica iz Krapine Monika Hršak.
Reviju će nositi žene iz javnog i političkog života Krapinsko zagorske županije, a u glazbenom dijelu programa nastupit će Lucija Jelušić, Gordana Ivanjek Tušek, Marko Vukes, Mirko Švenda Žiga i Bojan Jambrošić.
Program će voditi voditeljica Ana Kruhak, a cijeli događaj je i ove godine u organizaciji Hane Tabaković i Ive Loparić Kontek, idejnih začetnica humanitarno modnog projekta CITY MODUS.
Dođite i podržite ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju! Ulaz je besplatan.