Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ako se pitate kuda za vikend, razmislite o odlasku u kino! Ovaj nam vikend donosi zanimljive filmske naslove u Kinu Krapina! Evo detaljnije…


PETAK, 27.1. u 20.00 h
Projekcija nagrađivanog filma STRIC uz gostovanje filmske ekipe
Jugoslavija, kasne 1980-e. Obitelj dočekuje svog voljenog strica koji se iz Njemačke vraća kući za blagdane. Okupljena obitelj uživa u Božićnom ručku. Radosno druženje iznenada prekida zvonjava pametnog telefona. Ubrzo postaje jasno da nisu 1980-e, a čini se da nije ni vrijeme Božića. Osim svečane purice, nožem se može rezati i napetost.
Režija: Andrija Mardešić, David Kapac
Uloge: Predrag Miki Manojlović, Ivana Roščić, Goran Bogdan, Roko Sikavica, Kaja Šišmanović
Ulaznice se mogu kupiti online na: https://www.ulaznice.hr/web/event/69/935

 

SUBOTA, 28.1. u 18:00 sati
LIL,LIL,KROKODIL(LYLE,LYLE,CROCODILE)
animirani,avantura,komedija
Kada se obitelj Primm preseli u New York, njihov sin Josh bori se sa prilagodbom novoj školi i novim prijateljima. Sve se to promijeni kada otkrije Lila – raspjevanog krokodila (Shawn Mendes) koji obožava kupke, kavijar i odličnu glazbu, kako živi u potkrovlju njegovog novog doma. Njih dvoje postaju najbolji prijatelji, no kada Lilov opstanak postane ugrožen zbog zlog susjeda gospodina Grumpsa, obitelj Primm morat će se udružiti s Lilovim karizmatičnim vlasnikom Hectorom P. Valentijem kako bi pokazali svijetu da obitelj dolazi iz najneočekivanijih mjesta i da nema ništa čudnoga sa velikim raspjevanim krokodilom sa još većom osobnošću.
Ulaznice se mogu kupiti online na https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/69/932 ili na blagajni kina od utorka do petka od 13:00 do 17:00 sati i sat vremena prije projekcije filma.

 

SUBOTA, 28.01. u 20:00 sati
BABYLON
drama,povijesni,komedija
dobna preporuka: 18 +
Babylon", najnoviji uradak Damiena Chazellea, redatelja cijenjene drame "La La Land" (film je za nagradu Oscar nominiran u čak četrnaest kategorija, a nagradu je osvojio u njih šest, uključujući u onoj za najboljeg redatelja, čime je Chazelle postao najmlađa osoba koja je ikad primila tu nagradu) te također zapaženog "Ritma ludila".
Blockbuster koji okuplja slavna glumačka imena poput mega zvijezde Brada Pitta, IT djevojke holivudskog filma Margot Robbie te mnogima omiljenog Supermana Tobyja Maguirea, gledatelja vodi u dinamične dvadesete godine prošloga stoljeća i razdoblje nijemog holivudskog filma.
Ulaznice se mogu kupiti na https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/69/933 ili na blagajni kina od utorka do petka od 13:00 do 17:00 sati i sat vremena prije projekcije filma.