Na svečanosti dodjele priznanja najboljim sportašicama, sportašima, sportskim klubovima i sportskim djelatnicima Krapinsko-zagorske županije koja je održana u restoranu KTC Krapina u četvrtak, 26. siječnja, a kojoj su prisustvovali Zoran Gregurović, gradonačelnik Grada Krapine, Željko Kolar, župan KZŽ, Hrvoje Balen, pomoćnik glavnog tajnika HOO -a za lokalni sport, Zorislav Srebrić, više savjetnik predsjednika HNS - a, Stjepan Merkaš, predsjednik NS KZŽ i brojni drugi uzvanici.
Neki od dobitnika su i sportašice, sportaši, klubovi i sportski djelatnici klubova iz Krapine, a koji su ujedno i članice Krapinskog sportskog saveza.
Najmlađa, a ujedno i najbolja sportašica u kategoriji perspektivnih mladih sportašica je članica Stolnoteniskog kluba „Zagorec“ Krapina, Sara Rivetti. U kategoriji sportaša do 18. godine, treće mjesto je osvojio član Rukometnog kluba Zagorec Krapina Tin Švaljek, a u kategoriji najboljih klubova na drugom mjestu je Nogometni klub „Zagorec“ Krapina. Član ekipe veterana Nogometnog kluba „Zagorec“, Josip Goričan-Korlja dobitnik je nagrade za promociju sporta ali i našeg grada i KZŽ.
Vrijedi spomenuti da je marljivost i uspjehe Sare Rivetti prepoznao i Grad Krapina pa je tako Sara dobitnica Male plakete Grada Krapine za 2020. godini za izvrsne uspjehe postignute na natjecanjima iz stolnog tenisa i za promicanje imena Grada Krapine dok su Veterani Nogometnog kluba „Zagorec“ Krapina čiji je član nagrađeni Josip Goričan- Korlja dobitnici Plakete Grada Krapine za 2016. godinu za osobite uzastopne uspjehe na natjecanjima te za promicanje imena Grada Krapine.
Čestitamo svim nagrađenima na jučerašnjoj svečanosti, a posebno našim Krapinčankama i Krapinčanima!!!

Priznanja KZŽ S

Priznanja KZŽ T

Priznanja KZŽ 4

 Priznanja KZŽ 2

Zahvaljujemo KSS na ustupljenim fotografijama.