Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina nudi besplatno osposobljavanje u trajanju od 145 sati za računalnog operatera za nezaposlene osobe koje nisu prijavljene na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i mlađe od 30 godina. Vraćaju troškove prijevoza na osposobljavanje (0,40 EUR/km) ili omogućuju dolazak na osposobljavanje.
Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u e-radnu knjigu.
Za sva dodatna pitanja i prijavu za sudjelovanje u programu možete se javiti se na brojeve telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 radnim danom do 15:00 sati ili putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Uključite se u projekt „Pokreni se, izmjeni se!“ kojeg sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda i nadogradite svoje znanje i vještine!
Više informacija možete naći na službenim mrežnim stranicama Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina ili ovdje.