Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ovih dana kreće isplata uskrsnica umirovljenicima s područja Grada Krapine prema odluci gradonačelnika Grada Krapine Zorana Gregurovića. Umirovljenicima čija mjesečna mirovina ne prelazi iznos od 140,00 eura odobrava se pomoć u iznosu od 50,00 eura, a umirovljenicima čija mjesečna mirovina iznosi više od 140,00 eura, a ne prelazi iznos od 270,00 eura odobrava se pomoć u iznosu od 40,00 eura. Popis umirovljenika koji imaju pravo na pomoć izradio se temeljem podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje te po potrebi i podataka Ministarstva financija, Porezne uprave.
Na ovaj način želimo našim dragim umirovljenicima sa najmanjim primanjima čestitati nadolazeći najveći kršćanski blagdan. – rekao je gradonačelnik Gregurović.
Isplata uskrsnica Grada Krapine ići će putem Hrvatske pošte, a očekuje se da će je svi umirovljenici dobiti prije Uskrsa.