Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Sa Prvenstva regije Srednja Hrvatska održanog u Ogulinu igračice i igrači STK Zagorca vraćaju se s ukupno sedam pehara. Stella Presečki i Lovro Posilović u kategoriji klinceza i klinaca premoćno su osvojili prva mjesta, a Sara Rivetti i Vilim Posilović također su osvojili prva mjesta u svojim kategorijama najmlađe kadetkinje i najmlađi kadeti te tako dokazali da su apsolutni vladari stolnog tenisa u regiji. Stella Presečki u najmlađe kadetkinje i Sara Rivetti u mlađe kadetkinje osvojile su treća mjesta. U finalu najmlađih kadeta sastala su se braća Posilović, Vilim (najmlađi kadet) i Lovro (klinac) koji je izgubio od starijega brata. Nera Poslon kao početnica hrabro se borila, ali nije prošla skupinu ni u jednoj kategoriji. Čestitke igračicama i igračima iz Stolonteniskog kluba Zagorec Krapina kao i njihovim trenerima na izvrsnoj igri i odličnim rezultatima!!!
A čestitamo i seniorskoj ekipi Košarkaškog kluba Krapina na osvojenom prvom mjestu i plasmanu u 2. HKL centar!
Uspješan vikend imali su i igrači Zagorca – seniori koji su upisali pobjedu protiv trećeplasirane ekipe Zrinski kao i najstariji dečki u sklopu Rukometnog kluba Zagorec Krapina koji su porazili ekipu RK Polet iz Dugog sela! Uspješan vikend za krapinske sportaše – čestitke i i igračima i trenerima!