Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Krapinske mažoretkinje i Twirling klub Krapina u kratkom vremenskom periodu sudjelovale su na dva važna natjecanja – na europskom natjecanju European Championship Twirling 2023 održanom od 6. do 9. travnja u Montichiariju u Italiji te na Državnom prvenstvu u mažoret i twirling plesu od 14. do 16. travnja u Cavtatu.
U Italiji naše su se djevojke kao jedine hrvatske predstavnice natjecale u kategoriji Pomponi i osvojile visoko 5. mjesto. Na natjecanju su sudjelovale brojne europske zemlje - Belgija, Češka, Engleska, Francuska, Irska, Nizozemska, Španjolska, Slovenija i Italija.
Državno prvenstvo u mažoret i twirling plesu održano sredinom travnja u Cavtatu potvrdilo je koliko su naše djevojke u iznimnoj formi i uistinu izvrsno istrenirane – u Krapinu se se vratile s čak 9 medalja: osvojile su brončane medalje u dvjema grupnim kategorijama – u marširajućoj grupi i u ponponima te dvije u propisanom solu – Sara Gregurović i Lucija Pavlović. Srebrne medalje otišle su za 2 sola - Solo Free Style – Hanni Eli Žauhar i Propisani Solo Nives Kranjčec. Prvo mjesto osvojile su kao grupa u kategoriji „Zastave“ i u dvama propisanim solima – Niki Zrinščak i Eleni Vragović.
Čestitamo od srca divnim trenericama, voditeljici i djevojkama u Krapinskim mažoretkinjama i Twirling klubu Krapina! Grad Krapina će i dalje podržavati njihov rad i sudjelovanje na novim natjecanjima na kojima im želimo još mnogo uspjeha!