Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Za potrebe izvođenja građevinskih radova rekonstrukcije prometnice dana od dana 16.08.2023. godine (srijeda) uvodi se privremena regulacija prometa u Ulici Mirka Crkvenca u Krapini i to na dionici od ulaza na donje parkiralište do spoja sa Zagrebačkom cestom, u ukupnoj duljini cca 200 m.
Privremena regulacija prometa obuhvaća slijedeće: naizmjenično propuštanje vozila jednom prometnom trakom uz ručnu regulaciju i prema potrebi regulaciju semaforima, povremeno zatvaranje predmetne dionice na kraće razdoblje (dan-dva), u direktnoj ovisnosti o vremenskim uvjetima i dinamici izvođenja, a predviđeno vrijeme privremene regulacije je od 16.08.2023. do 04.09.2023.

Za potrebe izvođenja građevinskih radova rekonstrukcije prometnice dana 18.08.2023. godine (petak) zatvara se za sav promet slijedeće: dionica Trga Stjepana Radića u Krapini i to od raskrižja sa Ulicom dr. Ljudevita Gaja (kod kućnog broja 40) do spoja sa Šetalištem hrvatskog narodnog preporoda, u ukupnoj duljini cca 100 metara (odvojak prema mostu kod tvrtke Pekom d.o.o. i ulaz na parkiralište na Trgu dr. Mirka Dražena Grmeka).

Mole se građani za strpljenje i razumijevanje!