Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2021. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13 i 85/15), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Krapine. Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Krapine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 21. 1. 2022. godine.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću


Obrazloženje uz Nacrt Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Krapine


Nacrt Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Krapine

 

Izvješće o provedenom savjetovanju 

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja

     

     Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2021. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13 i 85/15), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja. Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu  Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 14.09.2021. godine.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Nacrt Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja

Izvješće o provedenom savjetovanju 

 

 

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine

     Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2021. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13 i 85/15), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine.
Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 5.3.2021.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Nacrt Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o osnivanju Dječjeg Gradskog vijeća Grada Krapine

     Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2021. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13 i 85/15), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o osnivanju Dječjeg Gradskog vijeća Grada Krapine.
     Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o osnivanju Dječjeg gradskog vijeća Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 29.3.2021.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću
Nacrt Odluke o osnivanju Dječjeg Gradskog vijeća Grada Krapine
Izvješće o provedenom savjetovanju

 

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o izmjenama Odluke o porezima Grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2020. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13 i 85/15), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o izmjenama Odluke o porezima Grada Krapine.
Pozivaju se fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o izmjenama Odluke o porezima Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 6.12.2020.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o porezima Grada Krapine

Izvješće o provedenom savjetovanju