Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine. Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 26.02.2024. godine.

Nacrt prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine
Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o zakupu javnih površina

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o zakupu javnih površina. Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o zakupu javnih površina te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu prijedloga Odluke o zakupu javnih površina putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30.01.2024. godine.

Nacrt Odluke o zakupu javnih površina
Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja na području grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2023. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja na području grada Krapine.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o izmjeni Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja na području grada Krapine te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja na području grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 18.01.2024. godine.


Nacrt Odluke o izmjeni Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja na području grada Krapine

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2023. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu prijedloga Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 18.01.2024. godine.


Nacrt Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja
Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Akcijskog plana energetski i klimatski održivog razvitka Grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2023. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Akcijskog plana energetski i klimatski održivog razvitka Grada Krapine.
Pozivaju se fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja putem priloženog Obrasca na e-mail: krapina@krapinaOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno do 18. siječnja 2024. godine.