Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Pravilnika o jednostavnoj nabavi Grada Krapine

 

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2023. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Pravilnika o jednostavnoj nabavi Grada Krapine.
Pozivaju se fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Pravilnika o jednostavnoj nabavi Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 5.7.2023.


Nacrt Pravilnika o jednostavnoj nabavi Grada Krapine

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o ostvarivanju prednosti pri upisu djece u Dječji vrtić Gustav Krklec Krapina

Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o ostvarivanju prednosti pri upisu djece u Dječji vrtić Gustav Krklec Krapina.

 Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 13.05.2023. godine.

Nacrt Odluke o ostvarivanju prednosti pri upisu djece u Dječji vrtić Gustav Krklec Krapina

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju (16.05.2023.)

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i jednokratnih potpora učenicima srednjih škola i studentima s područja Grada Krapine

    Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i jednokratnih potpora učenicima srednjih škola i studentima s područja Grada Krapine.


     Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 10.10.2022. godine.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i jednokratnih potpora učenicima srednjih škola i studentima s područja Grada Krapine

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o Nacrtu Pravilnika o utvrđivanju kriterija, mjerila i postupaka za odobravanje financiranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području grada Krapine

Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Pravilnika o utvrđivanju kriterija, mjerila i postupaka za odobravanje financiranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području grada Krapine.
Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 3.2.2023. godine.

Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Krapine

      Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Krapine.


     Poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 17.05.2022. godine.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću


Nacrt Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Krapine

Izvješće o provedenom savjetovanju