Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Jučer, 6. rujna 2016. godine u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina održan je Recital dječjeg kajkavskog stvaralaštva te je otvorena izložba dječjih likovnih radova.
Na natječaj za dječji recital "Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu" – Krapina 2016. prispjelo je 144 literarnih radova iz 18 osnovnih škola.

Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Dunja Belošević (predsjednica), Jasna Matijević i Magdica Šalković (članovi) odabralo je 24 pjesme koje su izvedene na ovogodišnjem recitalu.
Na natječaj za likovnu izložbu "Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu" – Krapina 2016. na teme Zagorske tradicijske igračke i Zagorski pejzaž prispjelo je 298 likovnih radova iz 26 osnovnih škola. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Vesna Kunštek (predsjednica), Vesna Križanić i Martina Zaplatić (članovi) odabralo je 110 radova koji su izloženi u Maloj dvorani POU Krapina u sklopu Tjedna kajkavske kulture.

Pogledaj ove slike na Flickru