Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Gradonačelnik Grada Krapine donio je Odluku o radnom vremenu ugostitelja za vrijeme Tjedna kajkavske kulture 2017. godine. Odlukom je određeno do kada najkasnije mogu raditi ugostitelji i drugi sudionici manifestacije TKK 2017 (OPG,pravne osobe, trgovci pojedinci i fizičke osobe- obrtnici, koji nisu ugostitelji) te se isti mole da svoje radno vrijeme usklade sa odredbama odluke i da na ugostiteljskom objektu istaknu obavijest o radnom vremenu.

Ujedno se pozivaju svi sudionici manifestacije Tjedan kajkavske kulture 2017. da, sukladno odredbama navedene Odluke, u nadležnom upravnom odjelu Grada Krapine ishode potrebno odobrenje za postavu ugostiteljskih objekata (u kiosku, nepokretnom i priključnom vozilu, šatoru, na klupi, kolicima i sl. napravama) na javnoj površini kao i za postavu navedenih ugostiteljskih objekata na prostoru u privatnom vlasništvu.Sudionici manifestacije koji prodaju trošarinske proizvode (alkohol i alkoholna pića, duhanski proizvodi) dužni su prethodno ishoditi i potrebnu suglasnost Carinskog ureda.

Cijelu odluku možete vidjeti ovdje.