Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Društvo Naša djeca Krapina i ove godine organizira radionice i igraonice za djecu u sklopu manifestacije Dječji dan u Tjednu kajkavske kulture 2017., 7. 9. 2017. (četvrtak) od 15.30 do 18.00 sati. Interaktivni sadržaji namijenjeni su djeci predškolskog i školskog uzrasta, a odvijat će se na otvorenom, u prostoru ispred SŠ Krapina i u Parku Matice hrvatske oko Paviljona.

 U suradnji s drugim udrugama Grada Krapine, školama i  street-art umjetnicima, za male posjetitelje pripremljeno je tridesetak radionica i igraonica  u kojima djeca slobodno mogu cirkulirati i pridružiti im se prema vlastitim interesima i sklonostima. Istovremeno će se na prostoru ispred Paviljona odvijati zabavni program za djecu. Djeca će moći zaigrati LOVICE H LAGVU, učiti riječi iz kajkavskog abecednika u radionici BalonKAJ, okušati se u KUGLANJU, svirati u RAŠTIMANIM MUŽIKAŠIMA, upoznati ORIGAMI KOD HANE, izraditi svoju OGRLICU KRAPINSKOG PRAČOVJEKA, natjecati se u PUCKETANJU, igrati HULA - HOP, probati TWIRLING, podići si raspoloženje u DOBROVOLJČEKU, provozati se kočijom NEANDERTAL i još PUNO VIŠE.

Sve radionice i igraonice su besplatne.   Projekt „Kaj? -Dječji dan DND Krapina“ financira Grad Krapina i Krapinsko-zagorska županija.

Pozivaju se sva djeca da  se pridruže radionicama i igraonicama!