Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Hrvatski sabor kulture u suorganizaciji s Pučkim otvorenim učilištem Krapina otvorio je u subotu, 7. rujna 2019. godine u prostorima Galerije grada Krapine, izložbu „35. susret likovnih stvaralaca“. Izložbu je s početkom u 19:00 otvorio je gradonačelnik grada Krapine Zoran Gregurović. 

Izloženo je 108 radova na temu vode od ukupno 279 prijavljenih na likovni natječaj Hrvatskog sabora kulture 2019. Ravnateljica POU Krapina Grozdana Pavlović pozdravila je sve prisutne i zaželjela dobrodošlicu. Ispred Krapinsko – zagorske županije prisutne posjetitelje pozdravila je Mirjana Smičić Slovenec, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, a u ime Hrvatskog sabora kulture tajnik Dražen Jelavić koji je i zahvalio POU Krapina na suorganizaciji izložbe. O natječaju, 35. Susretu likovnih stvaralaca i izložbi govorila je Katarina Dimšić, stručna suradnica za kazališnu, književnu i likovnu kulturu Hrvatskog sabora kulture. Izložbu je otvorio gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović. Sve prisutne izvedbom kajkavskih popevki oduševila je vokalna i tamburaška skupina KUD-a Lobor iz Lobora.

Izloženo  će u prostorima Galerije grada Krapine biti u  periodu od 7. rujna do 5. listopada 2019.