Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U sklopu manifestacije Dječji dan u Tjednu kajkavske kulture 2019., 12. rujna 2019. (četvrtak) od 15:00 do 18:00 sati, Društvo Naša djeca Krapina i ove godine organiziralo je radionice i igraonice za djecu. Interaktivni sadržaji namijenjeni su djeci predškolskog i školskog uzrasta. Manifestacija se održala u prostoru ispred SŠ Krapina i u Parku Matice hrvatske oko Paviljona.

U suradnji s drugim udrugama Grada Krapine, školama i street-art umjetnicima za male posjetitelje pripremljeno je tridesetak radionica i igraonica pa su tako djeca uživala uz Radobojske mažoretkinje, storytelling animacijske igre, frizeraj, kreativne radionice, facepainting, igraonice, crtanje na pločniku, pričaonice, vožnju rikšom, etnoradionicu GKKR i predstavu: Plesna haljina žutog mačka.

Sve radionice i igraonice bile su besplatne.  Projekt „Kaj“ -Dječji dan DND Krapina“ financira Grad Krapina i Krapinsko-zagorska županija.

 

Pogledaj ove slike na Flickru