Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U nedjelju je u Krapini, na terenima ŠRC Podgora, završio dvodevni nogometni turnir "Kaj kup 2023." za uzraste U-9 i U-11, a koji je u Krapinu proteklog vikenda doveo šestotinjak mladih nogometaša iz Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba.

NK Lokomotiva iz Zagreba osvojila je turnir prvog dana u uzrasnoj kategoriji U-9. U finalu su bili bolji od vršnjaka iz Karlovca. U susretu za treće mjesto OŠ Dinamo Zagreb savladala je Zagorec iz Velikog Trgovišća.

Drugog dana natjecanja najbolji u kategoriji U-11 bio je Dubrava Tim Kabel pobijedivši u finalu ekipu Trnja. U utakmici za 3. mjesto domaći Zagorec bio je bolji od OŠ Dinamo Zagreb.

-Kroz cijeli vikend terenima ŠRC Podgora prodefiliralo je više od 600 mladih nogometaša koji su nam priredili pregršt uzbuđenja i prelijepih nogometnih poteza, na čemu im svima skupa od srca čestitamo. Broj sudionika i prikazane igra potvrda su kako je "Kaj kup" jedan od najjačih turnira spomenutih uzrasnih kategorija u ovom dijelu Hrvatske - ističu organizatori NK Zagorec.

Foto: Dubravko Sajko i NK Zagorec Krapina