Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava, poziva udruge koje su programski usmjerene na rad udruga u kulturi i tehničkoj kulturi, socijali i zdravstvu i sportu/rekreaciji da se prijave za financijsku podršku projektima/programima. Ukupna planirana sredstva za financiranje projekata i programa udruga na području Grada Krapine osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2019. godinu, po ovom natječaju iznose do 545.000,00 kuna.

Kako se može ostvariti prednost u financiranju projekta/programa i tko nema pravo prijave na Javni natječaj detaljno je opisano u Uputama za prijavitelje na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području Grada Krapine u 2019. godini. Prijedlozi projekata/programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na stranicama Grada Krapine www.krapina.hr.

 Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili predati osobno u pisarnici na adresu:

Grad Krapina
Magistratska 30
49000 Krapina

 uz napomenu: " Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Krapine za 2019. godinu – NE OTVARAJ" te u elektorničkom obliku na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 13. ožujka 2019. godine.

Obrasci i upute:

 

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama u kulturi i tehničkoj kulturi za 2019.

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama u socijalnoj skrbi i zdravstvu za 2019.

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama iz područja: sport i rekreacija za 2019.

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1