Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava, poziva udruge koje su programski usmjerene na rad udruga u kulturi i tehničkoj kulturi, socijali i zdravstvu i sportu/rekreaciji da se prijave za financijsku podršku projektima/programima. Ukupna planirana sredstva za financiranje projekata i programa udruga na području Grada Krapine osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2019. godinu, po ovom natječaju iznose do 545.000,00 kuna.

Kako se može ostvariti prednost u financiranju projekta/programa i tko nema pravo prijave na Javni natječaj detaljno je opisano u Uputama za prijavitelje na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području Grada Krapine u 2019. godini. Prijedlozi projekata/programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na stranicama Grada Krapine www.krapina.hr.

 Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili predati osobno u pisarnici na adresu:

Grad Krapina
Magistratska 30
49000 Krapina

 uz napomenu: " Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Krapine za 2019. godinu – NE OTVARAJ" te u elektorničkom obliku na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 13. ožujka 2019. godine.

Obrasci i upute:

 

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama u kulturi i tehničkoj kulturi za 2019.

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama u socijalnoj skrbi i zdravstvu za 2019.

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama iz područja: sport i rekreacija za 2019.

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1