Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Manifestacije i druga događanja u smislu ovog Javnog natječaja su aktivnosti koje provode organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije s ciljem davanja dodatne ponude na području Grada Krapine i razvoja Grada općenito.

 Ukupna planirana sredstva osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2019. godinu, po ovom natječaju iznose 90.000,00 kuna.

Prijave se mogu poslati za manifestacije/događanja koja će se provoditi tijekom 2019. godine pod uvjetom da iste prijave nisu slane na druge natječaje i javne pozive koje je raspisao Grad Krapina.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 20. travnja 2019. godine.

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na stranicama Grada Krapine www.krapina.hr.
Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu) na sljedeću adresu:

Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina uz napomenu:

" Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2019. godini– NE OTVARAJ" te u elektorničkom obliku, odnosno na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 Dodatne informacije vezano uz ovaj natječaj mogu se dobiti telefonom na broj 049/382-415 ili slanjem upita na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrasci i upute: 

Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2019. godini

OBRAZAC M-1 Prijava manifestacije-događanja

OBRAZAC M-2 Izjava prijavitelja

OBRAZAC M-3 Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja

OBRAZAC M-4 Opisni izvještaj

OBRAZAC M-5 Financijski izvještaj

UPUTE ZA PRIJAVITELJE

 Odluka

 

 

 

 

 

 

 

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1