Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        Pozivamo Vas na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za – građenje građevine infrastrukturne namjene vodnogospodarskog sustava- izgradnja podzemne crpne stanice "Velika Ves" s priključnim cjevovodom, 2.b skupine, na katastarskoj čestici k.č.br. 111/86 i 1678/1 k.o. Velika Ves (Krapina, naselje Velika Ves). Uvid u spis predmeta može se izvršiti dana 19.06.2020. godine u 09:00 sati, na lokaciji – Grad Krapina, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo, Odsjek za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, soba 14.         

     Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj uvid u projekt se može dogovoriti pojedinačno putem telefona i dostavom dokumentacije iz spisa putem e-maila (tel: 049/382-412, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Javni poziv
Glavni projekt

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1