Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Pozivamo Vas na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna građevinske dozvole za
– građenje građevine športsko-rekreacijske namjene - izgradnja sportskog igrališta - nogometni teren i poligon za trening s umjetnom travom, 2.b skupine, na zemljištu kat.čest.br. 510/4 k.o. Krapina-grad (Krapina, Ulica 103. brigade Hrvatske vojske, naselje Podgora Krapinska).
Uvid u spis predmeta može se izvršiti dana 28.07.2020 u 09:00 sati, na lokaciji – Grad Krapina, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo, Odsjek za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, soba 14.
Obzirom na trenutnu i promjenjivu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj uvid u projekt se može dogovoriti pojedinačno putem telefona i dostavom dokumentacije iz spisa putem e-maila, zaključno do roka iz točke II. ovog poziva (tel: 049/382-412, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
Pozivu se može odazvati stranka osobno ili putem svoga opunomoćenika, a na uvid treba donijeti dokaz o svojstvu stranke u postupku. Građevinska dozvola može se izdati i ako se stranka ne odazove ovom pozivu.
Stranka koja se odazove pozivu nadležnoga upravnog tijela za uvid, dužna je dokazati da ima svojstvo stranke.

Poziv možete vidjeti ovdje.

Glavni projekt možete vidjeti ovdje.

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1