Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Uvid u spis predmeta u postupku izdavanja rješenja o utvrđivanju građevne čestice za utvrđivanje građevne čestice za utvrđivanje građevne čestice stambene namjene i utvrđivanje građevne čestice stambene namjene (pomoćna) – spremište i garaža na k.č. br. 144/3 k.o. Škarićevo (Krapina, Škarićevo 108) može se izvršiti dana 5. listopada 2020. u 9,00 sati na lokaciji- Grad Krapina, Magistratska 30, soba 14 (lll. kat).
     Pozivu se može odazvati stranka osobno ili putem svoga opunomoćenika, a na uvid treba donijeti dokaz o svojstvu stranke u postupku. Obzirom na trenutnu i promjenjivu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj uvid u proiekt se može dogovoriti pojedinačno putem telefona i dostavom dokumentacije iz spisa putem e-maila, zaključno do 5. listopada (tel: 049 382-418, e-maiI: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).
     Javni poziv možete vidjeti ovdje.

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1