Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava, poziva organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije da se prijave za financijsku podršku manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2021. godini. Ukupna planirana sredstva osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2021. godinu, po ovom natječaju iznose 80.000,00 kuna, a dodjeljuju se u području sporta i rekreacije te kulture i tehničke kulture.
Kako se može ostvariti prednost u financiranju manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu i tko nema pravo prijave na Javni natječaj detaljno je opisano u Uputama za prijavitelje.
Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima. Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu) na sljedeću adresu:
Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina
uz napomenu:
"Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2021. godini – NE OTVARAJ" te u elektroničkom obliku, odnosno na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 4. ožujka 2021. godine.

Obrasci i upute:
Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2021. godini
Upute za prijavitelje
M-1 Obrazac za prijavu manifestacije/događaja (word)
M-1 Obrazac za prijavu manifestacije/događaja (pdf)
M-2 Izjava prijavitelja (word)
M-2 Izjava prijavitelja (pdf)
M-3 Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja (word)
M-3 Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja (pdf)
M-4 Opisni izvještaj (word)
M-4 Opisni izvještaj (pdf)
M-5 Financijski izvještaj (word)
M-5 Financijski izvještaj (pdf)

Odluka o odobravanju financijskih sredstava za manifestacije/događanja od interesa za Grad Krapinu u 2021. godini

 

 

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1