Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Na temelju članka 19. stavka 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ br. 86/0, 61/11, 4/18 i 112/19) pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo Grada Krapine raspisuje Javni natječaj za prijam u službu u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo Grada Krapine, Odsjek za komunalno gospodarstvo i promet, na radno mjesto: stručni suradnik – komunalno-poljoprivredni redar na neodređeno vrijeme.
Natječaj je objavljen u Narodnim novinama br. 138/2021 od 15.12.2021. (a možete ga vidjeti i ovdje), a pisane prijave na Natječaj s obaveznim prilozima podnose se na adresu: Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina, s naznakom „Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme stručnog suradnika - komunalno-poljoprivrednog redara - NE OTVARAJ“ u roku od 8 dana od dana objave Natječaja u Narodnim novinama (do 23. prosinca 2021.).

Javni natječaj za prijam u službu možete pogledati ovdje.


Obavijest i upute kandidatima možete pogledati ovdje.

 

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti možete pogledati ovdje.

 

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1