Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Objavljuje se javna rasprava o Prijedlogu I. Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja ''Krapina Nova – zapad''. Javna rasprava će se održati u razdoblju od 19. travnja 2022. do 3. svibnja 2022. godine.
Za vrijeme trajanja javne rasprave, Prijedlog Izmjene i dopune UPU-a Krapina Nova-zapad bit će izložen na javni uvid u prostorijama Upravnog odjela Grada Krapine, Magistratska 30, svakim danom osim subote i nedjelje od 08,00-14,00 sati. Javno izlaganje o Prijedlogu Izmjene i dopune UPU-a Krapina Nova-zapad sa stručnim obrazloženjem izrađivača održat će se dana 26. travnja 2022. (utorak) u 14,00 sati u prostoriji Gradske vijećnice Grada Krapine, Krapina, Magistratska 30. Očitovanja, primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Izmjene i dopune UPU-a Krapina Nova-zapad a mogu se davati cijelo vrijeme tijekom javne rasprave, zaključno do 3. svibnja 2022. godine.

Tekst Javne rasprave o Prijedlogu I. Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja ''Krapina Nova –zapad'' možete vidjeti ovdje.

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1