Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u kulturi da se prijave za financijsku podršku projektima/programima. Ukupna planirana sredstva za financiranje projekata i programa udruga u kulturi na području Grada Krapine osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2023. godinu, po ovom natječaju iznose 50.000,00 eura.
Kako se može ostvariti pravo na financiranje projekta/programa i tko nema pravo prijave na Javni poziv detaljno je opisano u Uputama za prijavitelje. Prijedlozi projekata/programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima koji su zajedno s Uputama za prijavitelje dostupni na stranicama Grada Krapine www.krapina.hr.
Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili predati osobno u pisarnici na adresu:Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina
uz napomenu: "Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Krapine za 2023. godinu – NE OTVARAJ" ili u elektroničkom obliku na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 8. ožujka 2023. godine.
O1 Obrazac opisa projekta word pdf
O2 Obrazac proračuna excel pdf
O3 Obrazac Izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja word pdf
04 Obrazac Izjave o partnerstvu word pdf
O5 Obrazac životopisa voditelja programa ili projekta word pdf
O6 Obrazac Izjave voditelja aktivnosti navedenih u opisu programa ili projekta word pdf
O7 Obrazac Izjave prijavitelja word pdf
Upute za prijavitelje
Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Krapine za 2023. godinu

Odluka o dodjeli sredstava

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1