Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava, poziva organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije da se prijave za financijsku podršku manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2023. godini. Ukupna planirana sredstva osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2023. godinu, po ovom natječaju iznose 15.310,00 eura, a dodjeljuju se u području sporta i rekreacije (10.000,00 eura) te kulture i tehničke kulture (5.310,00 eura).
Kako se može ostvariti prednost u financiranju manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu i tko nema pravo prijave na Javni natječaj detaljno je opisano u Uputama za prijavitelje.
Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima. Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu) na sljedeću adresu:
Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina
uz napomenu:
"Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2023. godini – NE OTVARAJ" te u elektroničkom obliku, odnosno na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Za sve detaljnije informacije o natječaju možete uputiti mail na sljedeće mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, poslove gradonačelnika i gradskog vijeća) i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (viša stručna suradnica za društvene djelatnosti i pripremu projekata).
Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 12. ožujka 2023. godine.
Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2023. godini
Upute za prijavitelje
M-1 Obrazac za prijavu manifestacije/događaja word pdf
M-2 Izjava prijavitelja word pdf
M-3 Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja word pdf
M-4 Opisni izvještaj manifestacije/događaja word pdf
M-5 Financijski izvještaj manifestacije/događaja word pdf

Odluka o dodjeli sredstava  iz područja sporta

Odluka o dodjeli sredstava u području kulture i tehničke kulture

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1