Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava, raspisuje Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Krapine za 2024. godinu. Pozivaju se udruge koje su programski usmjerene na rad u kulturi da podnesu prijedlog za financijsku podršku projektima/programima. Okvirno planirana sredstva za financiranje projekata i programa udruga u kulturi na području Grada Krapine za 2024. godinu iznose 50.000,00 eura.
Uvjeti javnog poziva detaljno su opisani u Uputama za prijavitelje. Prijedlozi projekata/programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima koji su zajedno s Uputama za prijavitelje dostupni na stranicama Grada Krapine www.krapina.hr.
Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili predati osobno u pisarnici na adresu: Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina uz napomenu: "Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Krapine za 2024. godinu – NE OTVARAJ" ili u elektroničkom obliku na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 27. listopada 2023. godine.


01 Obrazac opisa projekta word pdf
02 Obrazac proračuna excel pdf
03 Obrazac Izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja word pdf
04 Obrazac Izjave o partnerstvu word pdf
05 Obrazac životopisa voditelja programa ili projekta word pdf
06 Obrazac Izjave voditelja aktivnosti navedenih u opisu programa ili projekta word pdf
07 Obrazac Izjave prijavitelja word pdf
Upute za prijavitelje
Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Krapine za 2024. godinu

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama iz područja kulture u 2024. godini

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1