Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Objavljuje se javna rasprava o Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Krapine, u daljnjem tekstu: „Prijedlog Izmjena i dopuna PPUGK“. Javna rasprava će se održati u razdoblju od 15. studenog 2023. godine do 29. studenog 2023. godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave, Prijedlog Izmjena i dopuna PPUGK bit će izložen na javni uvid u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo Grada Krapine, Magistratska 30, svakim danom osim subote i nedjelje od 08,00-14,00 sati. Uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna PPUGK u vrijeme trajanja javnog uvida moguć je i na službenoj web stranici Grada Krapine (https://www.krapina.hr/prostorni-planovi).

     Javno izlaganje o Prijedlogu Izmjena i dopuna PPUGK sa stručnim obrazloženjem izrađivača održat će se dana 21. studenog 2023. (utorak) u 13,00 sati u prostoriji Gradske vijećnice Grada Krapine, Krapina, Magistratska 30. Očitovanja, primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Izmjena i dopuna PPUGK mogu se davati cijelo vrijeme tijekom javne rasprave, zaključno do 29. studeni 2023. godine. 

        Način sudjelovanja sudionika u javnoj raspravi, u skladu s člankom 100. i 101. Zakona o prostornom uređenju je slijedeći:
- Zainteresirane osobe sudjeluju u javnoj raspravi na način da imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog plana, mogu upisati primjedbe i prijedloge u knjigu primjedbi koja se nalazi uz prijedlog plana izložen na javnom uvidu, postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, daju primjedbe u zapisnik na javnom izlaganju ili upućuju nositelju izrade plana pisane primjedbe i prijedloge u roku određenom u ovoj objavi.
- Javnopravno tijelo koje je dalo, odnosno trebalo dati zahtjeve za izradu Prijedlog Izmjena i dopuna PPUGK u javnoj raspravi, sudjeluje davanjem mišljenja o prihvaćanju tih zahtjeva, odnosno mišljenja o primjeni posebnog propisa i/ili dokumenta koji je od utjecaja na Izmjene i dopune PPUGK. U navedenom mišljenju ne mogu se postavljati novi ili drugačiji uvjeti od onih koji su dani u zahtjevima za izradu Izmjena i dopuna PPUGK.
Pisani prijedlozi i primjedbe dostavljaju se na adresu: Grad Krapina, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo, Odsjek za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Krapina, Magistratska 30 ili putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

     Cjelokupan tekst o Javnoj raspravi Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Krapine, možete vidjeti ovdje.

 

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1