Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Grada Krapine za školsku godinu 2012./2013. Dodjeljuje se 10 učeničkih stipendija od 350,00 kuna i 10 studentskih stipendija od 700,00 kuna, a za cijelo vrijeme redovnog školovanja, od 1. rujna tekuće do 30. lipnja naredne godine. Obrazac prijave na natječaj može se preuzeti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Krapine, Magistratska 30 ili ovdje. Popunjene prijave sa priloženom dokumentacijom mogu se podnijeti, osobno ili poštom, na adresu: Grad Krapina, Komisija za dodjelu stipendija, Magistratska 30, s naznakom „Natječaj za dodjelu stipendija“. Rok za podnošenje prijava je 31. listopada. Grad Krapina tako će u svom sustavu stipendiranja po okončanju ovog natječaja imati ukupno 26 učenika i 40 studenata.
            
Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Grada Krapine za školsku godinu 2012./2013.

Obrazac prijave

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1