Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Poziv vezan za zahvat spajanja postojećih ispusta u rijeku Krapinščicu na postojeće kolektore 1., 2. i 3.

Grad Krapina objavljuje Poziv vlasnicima i nositeljima drugih stvarnih prava na nekretninama koje neposredno graniče ili su unutar obuhvata na kojem je predviđen zahvat spajanja postojećih ispusta u rijeku Krapinščicu na postojeće kolektore 1., 2. i 3. u sustavu javne odvodnje Grada Krapine da izvrše uvid u idejni projekt u prostorima Upravnog odjela Grada Krapine, Odsjeka za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i gradnju, sobi br. 12., 29. prosinca u vremenu od 10 do 12 sati.

Poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu priznanja Grada Krapine za 2009. godinu

Grad Krapina objavljuje Poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Krapine za 2009. godinu. Javna priznanja Grada Krapine su: Nagrada za životno djelo Grada Krapine, Povelja Grada Krapine, Plaketa Grada Krapine, Grb Grada Krapine i Proglašenje počasnim građaninom Grada Krapine. Prijedlozi se dostavljaju na adresu: Grad Krapina, Povjerenstvo za priznanja, Magistratska 30, Krapina, a rok za dostavu prijedloga je 20. listopada 2009.

Poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu priznanja Grada Krapine za 2009. godinu

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1