Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

  • NAZIV PROJEKTA: REKONSTRUKCIJA RASVJETE U NASELJU ŠABAC

Procijenjena vrijednost projekta: 625.000,00 kn sa PDV-om

Nositelj projekta: Grad Krapina

Kategorija projekta: Razvoj i unaprjeđenje komunalne infrastrukture

Opis projekta: Naselje Šabac vrlo je važan dio grada koji je od velike prometne važnosti jer spaja grad sa drugim okolnim općinama i rekonstrukcija rasvjete doprinijela bi unaprjeđenju uvjeta života u naselju, ali i kvalitetnijoj vidljivosti na prometnicama koje onuda prolaze. Postojeća javna rasvjeta sa kompletnom instalacijom je stara i u lošem stanju zbog čega dolazi do čestih prekida kompletne trase. Stoga je potrebna rekonstrukcija i postavljanje nove podzemne naponske mreže, novi stupovi i svjetiljke. Javna rasvjeta predstavlja vrlo važan dio svakodnevnog života svih građana grada Krapine i bitnu komunalnu infrastrukturu u gradu. Od velike je važnosti ulagati i modernizirati ovakvu vrstu infrastrukture bez koje grad ne bi mogao funkcionirati u normalnim uvjetima.

Dokumentacija za provedbu projekta (razina pripremljenosti): Izrađena projektno-tehnička dokumentacija i projekt je spreman za realizaciju.