Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Opis aktivnosti: Dana 2.12.2023. ususret proslavi Dana Grada Krapine u sklopu programa „Prosinac u Krapini“ održan je na Trgu Ljudevita Gaja jubilarni 21. medeni sejem. Medeni sejem održava se svake godine, povodom obilježavanja Dana grada, a obuhvaća izložbu i prodaju proizvoda na bazi meda te prodaju prigodnih božićnih proizvoda. Medeni sejem je manifestacija koja ima dugogodišnju tradiciju te pridonosi razvoju, promicanju i obogaćivanju sadržaja Grada Krapine. Također predstavlja jednu od gradskih manifestacija u funkciji daljnjeg razvoja sadržaja (kulturnog, gastronomskog, zabavnog i dr.) koji predstavljaju motiv dolaska u destinaciju te obogaćuju i razvijaju njezinu kulturno-turističku ponudu i pozitivno utječu na lokalno stanovništvo.
Cilj manifestacije je izlaganje i prodaja meda te raznih proizvoda od meda, tradicijskih i domaćih proizvoda s ciljem poticanja promocije, domaćih proizvoda, povezivanja proizvođača i unapređenja poljoprivredne proizvodnje i prodaje, održavanja kontinuiteta i kvalitete programa te promicanja kulturno-turističkog identiteta Krapine. 

Ukupna vrijednost: 14.000,00 EUR
Iznos koji sufinancira Ministarstvo poljoprivrede: 5.500,00 EUR