Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina poziva sve građane, a posebno predstavnike trgovačkih društava, obrtnike, kao i sve ostale zainteresirane gospodarstvenike na tematsku radionicu namijenjenu gospodarskom sektoru u svrhu izrade Strategije razvoja Grada Krapine za razdoblje 2015.-2020.

Radionica će se održati u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina u petak, 21. studenoga 2014. godine s početkom u 18,00 sati.

Na radionici će biti prezentirana analiza stanja vezana uz gospodarstvo te informacije o mogućnostima financiranja projekata koji se odnose na gospodarski sektor iz Europskih fondova.

Tematska radionica za gospodarski sektor druga je od predviđenih šest radionica koje će se održati za potrebe izrade Strategije razvoja Grada Krapine.

Namjera je ovih radionica uključivanje svih zainteresiranih u utvrđivanje željenog smjera razvoja Grada Krapine tj. utvrđivanje vizije i ciljeva Grada Krapine.

(J.M.)