Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Pozivamo sve mlade do 25 godina, učenice, učenike, studentice, studente, da nam se pridruže na novoj online radionici u sklopu projekta „Svirajmo kaj – glazbena radionica“ koji zajednički provode Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina i Grad Krapina. Kroz četiri dana po sat vremena (28., 29., 30. i 31.10.) sve buduće male i velike glazbenice i glazbenike očekuje zanimljiva radionica violine koju će voditi istaknuti profesor Antun Stašić. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu (2007.) u klasi prof. Tonka Ninića. Tijekom školovanja osvojio je više nagrada na natjecanjima učenika glazbenih škola. Nastupio je na nekoliko festivala (Hrvatski pleter, Hrvatski dječji festival, Festival kajkavske popevke u Krapini …) kao solist na violini i pjevač. Uz klasičnu glazbu, često izvodi popularne skladbe pisane za violinu, te obrade «vječnih melodija», opernih i operetnih arija i kancona. Prvi samostalni solistički koncert održao je u svibnju 2000. godine u KD "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebu. Od tada redovito koncertira u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske uz glasovirsku pratnju Stjepana Mihaljinca s kojim je 2003. godine izdao CD pod nazivom "Čarobni zvuci violine". Osim solističkih nastupa djeluje i kao orkestralni glazbenik.

Prijave za radionicu zaprimaju se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

*Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina