Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Grad Krapina poziva sve vlasnike / investitore nezakonito izgrađenih zgrada na području Grada Krapine radi prijave i podnošenja zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju, a prema odredbama Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (Narodne novine br. 90 / 11) koji je stupio na snagu 10. kolovoza 2011. godine. 
Ukoliko ste vlasnik ili investitor zgrade (obiteljske kuće, poljoprivredne zgrade, poslovne  ili druge zgrade) za koji nemate valjani akt kojim se odobrava građenje ili je zgrada sagrađena protivno izdanom aktu,  temeljem tog Zakona možete najkasnije do 31. prosinca 2012. godine podnijeti zahtjev za ozakonjenje zgrade, uz ispunjavanje ostalih Zakonom propisanih uvjeta.  
Obrasci za prijave i obrasci za podnošenje zahtjeva za izdavanje  rješenja o izvedenom stanju sa popisom potrebne dokumentacije mogu se naći ovdje ili u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo, Magistratska 30, 49000 Krapina (tel. 049/382-410, 382-418), gdje se ujedno mogu dobiti i ostale informacije u svezi primjene spomenutog Zakona.

Javni poziv za sve vlasnike / investitore nezakonito izgrađenih zgrada
 
Odluka o određivanju najvećeg broja etaža

Odluka o vrijednosti jediničnih iznosa za položajne zone za obračun naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u prostoru
 
Prijava nezakonito izgrađene zgrade
 
Zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1